"A múlt hét a szőkéké volt Litvániában. Több mint 800 rózsaszínbe öltözött, szőke hajú nő vonult az utcára Rigában, hogy így vigyenek színt a gazdasági válság által sújtott ország mindennapjaiba. része az egész héten át tartó „szőke rendezvényeknek”, volt például Marilyn Monroe-hasonmásverseny is, de pénzt is gyűjtöttek jótékonysági szervezeteknek."


Szőke hölgyek demonstrációja Litvániában a válság idején?? Talán Litvániában kitaláltak valami csodát a válságra? Befuccsolt minden ötletük a válságkezeléssel kapcsolatban és utolsó esélyük már csak a szőke nők lehetnek? Haha  Elég nagy gondban lehet Litvánia, vagy esetleg ők már tudják amit mi még nem, talán a szőke hölgyek megjelenése az utcán megnöveli a beruházók kedvét és megkezdődik mindennél jobban várt tőkebeáramlás, az infláció javul, sikerül legyűrni az állandó defficitet sőt a gyönyörű hölgyek kedvéért az államadósságuk egy részét is elengedik a nagyhatalmak???
 

Hát emberek! Magyarország! Európa! Megvan a Gazdasági Világválság csodaszere. A szőke nők!!! Beterjesztem életem első javaslatát a Magyar parlamentnek, Magyarországon az összes csinos hölgy azonnali hatállyal fesse a haját szőkére, ha lehet hamvas szőke legyen a jobb hatás kedvéért  és irány az összes nagy utca, a középületek , parkok. Igen, Magyarország megcsinálhatjuk , rendeljünk 5millió doboz szőke hajfestéket és kezdődjön a válságkezelés!

Hajrá Magyarország, hajrá Szőke hölgyek!

By: QunfaMester

A bejegyzés trackback címe:

https://toljad.blog.hu/api/trackback/id/tr872046106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása