QunfaMester 2010.05.29. 11:08

SpermaDetektor

"Az összes észak-amerikai tengerészeti meg minden egyéb helyszínelői gárda is elszégyellné magát látva a potom 8600 forintos csomagocskát. Maga a spermadetektor egy kémiai gyors teszt, amellyel kimutatható a nukleonprotein, magyarán 72 órával az aktus után is 100%-osan az emberi sperma jelenléte. Ehhez nem kell mást tennünk, mint lenyúlni a kedvesünk bugyiját, esetleg használt tisztasági betétjét és már kezdődhet is a rögtönzött kémiaóra."

 


   Hogy mivan??? Ez most tényleg komoly? Jut eszembe az első két kérdés és bizony igen, ez teljesen komoly hír, boltokban kapható termék 8000FT körüli áron.

   Spermadetektor hm... a neve is már azt sugallja hogy írtózatosan nagy baromság, dehát ez egy kapható termék, létezik utánanéztem. A leírásban szerepel hogy kedvesünk használt bugyiját ill. tisztasági betétjét kell lenyúlni és azokkal kisérletezgetni.

   Hát nah  azért ha valaki eljut már arra a szintre hogy a barátnője használt tisztasági betétjét lopkodja és vizsgálgassa, hogy azon milyen nyomok keletkeztek.. hát ott már felmerül az épelméjűség illetve oldalam jelszava szerint a debilség kockázata.

Egyébként ennek a dolognak nem csak a vizsgált alanya bukhat be, hanem az is aki elvégzi, mert mivan ha mégis van olyan majom aki ezt megveszi és ki is próbálja mondjuk barátnője újonnan vett bugyiján??? Azért valószínűleg ezek a színes folyadékok ott nyomot is hagynak, na és azt hogy magyarázzuk ki amikor visszaadjuk. Esetleg ha kedvesünk rajta kap a használt tisztasági betétje vizsgálata közben , olyan esetben mit lehet kamuzni

  Ki az a hülye aki elmondaná az igazat ugye..  De inkább nem folytatom sőt.. Örülnék ha a kommentek között lenne megírva néhány kamu duma ezt hogy lehetne kimagyarázni

                     Remélem kapok néhány kommentet erre a fogós kérdésre.

             Szokás szerint Éljenek a Debilek továbbra is!

By QunfaMester

A bejegyzés trackback címe:

https://toljad.blog.hu/api/trackback/id/tr92039905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása