"Szokatlan bírósági eljárásra kerül sor Franciaországban nemsokára: egy Zoé Renault nevű egyetemista lány azt akarja, hogy a Renault autógyártó ne nevezhesse Zoénak a jövőre kikerülő elektromos üzemű modelljének legkisebb tagját. A  hölgy "az élő és az élettelen közötti nyilvánvaló különbség tiszteletben tartására" akarja rákényszeríteni Európa egyik legnagyobb autógyártóját..."


 

Na kezdődik már itt is az ami amerikában divat??!! Találjunk ki minél nagyobb ökörséget és pereljünk akit tudunk???

Persze elég jó bevétel lehet ebből, de nem kéne átvenni mindent a "nyugattól" . Van elég hülye már így is a földön :D Európát szennyezi most a butaság talajvize... Okoljuk a liberális politikát, egyértelmű!!! :)  

Tovább gondoltam egy kicsit ezt a történetet és megis osztom a "tisztelt" olvasókkal.

Ha már az élő és élettelen közti különbséget akarják megtartani hát pereljünk mi is, annyi lehetőség lenne rá...;

Vegyük először is a "medve sajtot" xD Hát már alapból is, hogy fér össze a medve és a sajt , mert hogy nem a román hegyekben élő medve tejéből készítik fiallás után az is biztos:) . Nah de hát mégis van, de én szeretnék tisztán látni és igen is mondjuk ki , tüntessünk érte, sőt pereljünk!!! A medve az nem sajt!!!!!!! :D Sőt a sajt sem medve.. ( ha bele gondolok micsoda jogi esetek folyama következne ebből... haha) :))

Tehát ott tartottam hogy a medve nem sajt, ez már ugye igaz, hiszen ha a sajt medve lenne akkor medvének hívnánk, de mi sajtnak hívjuk tehát a sajt az maradjon sajt!!!!!!

A medve él a sajt elfogyasztódik :D Azért már nehogy összekeverjük, egy élő sajtot megenni nem túl bizalom gerjesztő. Bár van sok majom aki az ugynevezett "élő" sajtokat eszi mert hogy van ilyen mégpedig ami tele van penésszel.

Akkor a sajt mégis élő??? Hát kb annyira nem érdekel mint a Rönós csaj esete, örüljön hogy híres lett, sőt ha az autógyártó vállalatban van egy kis jóérzés, akár dobhatna ebből a fajta/féle autóból a lánynak is egyet, így meglenne mindenki öröme, a gyártónak a hírnév a csajnak egy ingyenkocsi :D nemis akármilyen..

Ezennel véget ért első mélyreható eszmefuttatásom, am a továbbikakban sem kívánom  kímélni a Blogvilágot eme agytérfogatnövelő írásaimtól.

                                          Éljenek a debilek!!! :)

 

By: QunfaMester

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://toljad.blog.hu/api/trackback/id/tr922038269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása