Szlovákia? Szlovák történelem? Szlovák király? Szlovák "nemzeti" hős? Szlovák büszkeségek??? Hmm.. Erősen járatom az agyam de semmi, semmi nem jut eszembe ha meghallom Szlovákiát mint "önálló országot". Nem igazán akarok politizálni, bár szerintem fontos dolog, de a blog nembiztos hogy erre van kitalálva, viszont ami mostanában történik az egy vicc, amelyben sok debil kapott szerepet.


 

Vicc... Igen vicc, mert olyan hogy Szlovákia nem volt soha, remélhetőleg nemis lesz sokáig. Szlovák történelem szintén egy vicc, gondoljunk bele hogy Magyarországon élő legtöbb felnőtt ember idősebb mint Szlovákia.

Ugye van az a vicc h sms-be elküldöm Szlovákia történelmét, csak hogy ez teljesen komoly és a debilség ott kezdődik hogy a felvidéken élő volt Nagy-Magyarországi személyek elnevezték magukat szlovákoknak.(természetesen mélységes tiszteletem a kivételnek) Eljutottak arra a szintre, hogy már el is hiszik amit mondanak, hogy ők mint szlovákok valóban léteznek.Azért aki saját magának hazudik és át is tudja verni magát, na az már szép teljesítmény.

(szerk. bár kitudja, ha sokszor mondanám magamról hogy én vagyok pókember, idő után lehet én is elhinném ,csak akkor basznám el amikor ugrok a házról és hopp nincs pókhálom,gyorsan magamhoz térnék az tuti)

Na hát kb. így vannak és lesznek ők is, most még azthiszik hogy vannak, vannak ők mint egy teljesen más nemzet, de majd ha jön egy Szebb jövő, mert jönni fog akkor ők is észrefogják venni hogy a "pókháló" hiányzik.

Ennyi lett volna most, francba mindenről tudnék írni sokkal többet de nem olvasná el senki, magamból indulok ki.

Aztán trianonra megemlékezni am , mert az sajnos nem vicc!

És most azt mondom Vesszenek a Debilek!!!Háhá

By: QunfaMester

A bejegyzés trackback címe:

https://toljad.blog.hu/api/trackback/id/tr362041376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása