"A nők az idők kezdete óta elsősorban az egészséges, erős férfiakhoz vonzódnak, akik képesek neki és gyermekeinek megszerezni az élelmet és védelmet nyújtani. Ebben nem sok változás történt.A huszonegyedik században a nőnek többre van szüksége, mint elődeinek: olyan férfit akar, aki az érzelmi szükségleteit is kielégíti.
A nők agya két ellentétes követelményt támaszt a férfival szemben: legyen kemény és legyen lágy.

A legnépszerűbb női vágykeltők: kisportolt testalkat, széles váll és mellkas, izmos kar, dús haj, érzéki száj, kedves szem, markáns orr és száj, lapos has, nagy pénisz és borosta. "


A nők mindig is többet akartak annál ami volt, nah de azért persze...  Ilyen férfi nincs is, (szerk. najó én vagyok ilyen, mert mintha engem írtak volna le a cikkben egy az egyben, de ez más dolog már)na szóval egy kicsit nagy az elvárásuk a nőknek.
A cikk elejét másoltam csak be, (szerk. a többi baromság) és már egyből azzal kezd, hogy a XXI. századi, vagyis mai nőknek már olyan olyan férfi kell aki egyszerre kemény és lágy. Chh.. azért az álmodozásnak is van határa, mert ugye alapból legtöbb férfi kemény úgy ahogy...de lényeg hogy próbálnak annak tűnni, viszont van egy kisebb rész aki úgymond "lágy". Na őket nevezik buzinak, de a mai nők összeakarják keverni a kettőt legyen buzi meg ne is (már elnézést a szóhasználatért), tehát kimondhatjuk hogy a XXI. századi nők álma egy biszexuális férfi.

Ha ezen múlik hogy a nők álma legyek (nem mintha nem lennék az) hát akkor nagyon érdekel hogy mit gondolnak, egy nőért sem fogok bemelegíteni. pfúúj...

Na hát erről a cikkről is megvan a véleményem, hülye cikk, hülye női álmok és áhh inkább nem is folytatom.

Ennyi lenne most, Éljenek a debilek még mindig!!!

 

By: QunfaMester 

A bejegyzés trackback címe:

https://toljad.blog.hu/api/trackback/id/tr262042674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása